Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά
Καταιγίδα Eurokinissi

Θυελλώδεις νοτιάδες στο Ιόνιο και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά – Θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή λόγω των νοτιάδων
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στα πελάγη τα 7 με 8 μποφόρ

Την Τρίτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία, από τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική Πελοπόννησο, την κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας χώρας και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και στα πελάγη θα φθάνουν 6 με 7 και τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ή συννεφιά με βροχές μετά το μεσημέρι

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και από το απόγευμα στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά με βροχές και καταιγίδες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα