Καιρός: 35άρια και ζέστη το Σαββατοκύριακο

Καιρός: 35άρια και ζέστη το Σαββατοκύριακο
ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη και για τις επόμενες μέρες, από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά.

Στην Αττική προβλέπονται Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη 20-06-2019

Στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης και τα Δωδεκάνησα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 21-06-2019

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σάββατο 22-06-2019 και Κυριακή 23-06-2019

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα της Κυριακής. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως το Σάββατο στα ηπειρωτικά.

Δείτε την εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού σε βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα