Καιρός: Έως τους 36 βαθμούς ο υδράργυρος την Δευτέρα

Καιρός: Έως τους 36 βαθμούς ο υδράργυρος την Δευτέρα
Στιγμιότυπο απο το Λιμάνι του Πειραιά Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά αίθριος καιρός με μικρή πιθανότητα αστάθειας στα βόρεια ορεινά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα τοπικά λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση

Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ορεινά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά εως 4 μποφόρ στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 35 με 36 και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 29/6/2013 είχαμε σοβαρά προβλήματα στον Αμπελώνα Λάρισας από ισχυρούς ανέμους κατά τη διάρκεια καταιγίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα