Καιρός: Αίθριος, με λίγα φαινόμενα τον Δεκαπενταύγουστο – Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Αίθριος, με λίγα φαινόμενα τον Δεκαπενταύγουστο – Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες
Σχεδόν αίθριος καιρός (φωτογραφία αρχείου) (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

Σχεδόν αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγα τοπικά φαινόμενα
  • Η θερμοκρασία στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου με τάση ανόδου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ και από την Παρασκευή τοπικά 7 μποφόρ.

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη ( Κοίμηση της Θεοτόκου) στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, το βορειοδυτικό Αιγαίο, τις Σποράδες και την βόρεια Εύβοια, πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα νότια ηπειρωτικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 32 με 34 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-08-2023


Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά. Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην βόρεια Εύβοια.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πιθανώς τοπικά στο βορειοανατολικό Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί ως προς τις μέγιστες τιμές, στους 32 με 34 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 17-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νοτιότερα τμήματα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 34με 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της χθεσινής ημέρας

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα