Καιρός: Αίθριος το Σάββατο με αραιές νεφώσεις

Καιρός: Αίθριος το Σάββατο με αραιές νεφώσεις
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός το Σάββατο με αραιές νεφώσεις από τα δυτικά και θερμοκρασία τοπικά στους 23 βαθμούς Κελσίου. Αλλάζει από την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αραιές νεφώσεις και λιγα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και νότια . Μεταφορά αφρικανικής σκόνης
  • Η θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά θα φτάσει κατά τόπους τους 23 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Με βροχερό καιρό και χαμηλές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα αλλά μετά την Μεγάλη Τετάρτη προβλέπεται βελτίωση στις περισσότερες περιοχές και κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή.

Το Σάββατο σε όλη τη χώρα μέχρι το απόγευμα προβλέπεται αραιή συννεφιά και λίγες ασθενείς βροχές. Τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στη δυτική και τη νότια χώρα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια ανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Από τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις θα πυκνώσουν Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 16/4/1988 είχαμε όψιμη χιονόπτωση στην Τρίπολη. — Το 1996 σημειώθηκε χιονόνερο στα Ιωάννινα, με μέγιστη θερμοκρασία τους 6°C.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα