Καιρός: Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία την Τρίτη

Καιρός: Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία την Τρίτη
Ζεστός καιρός EUROKINISSI

Υψηλές θερμοκρασίες με 33 - 34 βαθμούς Κελσίου τοπικά. Άνεμοι έως 5 μποφόρ και διατήρηση της αστάθειας σε κάποιες περιοχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικά φαινόμενα αστάθειας κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια

• Η θερμοκρασία θα ανέβει έως τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου με τάση περαιτέρω ανόδου

• Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τοπικά τα 4 με 5 μποφόρ

Η Προοπτική του καιρού

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά και στα βορειοανατολικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. και θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 15 έως 33 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ… Σαν σήμερα στις 24/5/2003 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στον Σαρωνικό. — Το 2007 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στην Αττική με καταστροφές στο Μενίδι, όπου παρατηρήθηκε funnel cloud. — Το 2012 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στον Μούδρο της Λήμνου

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα