Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας – Καλές θάλασσες στα πελάγη

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας – Καλές θάλασσες στα πελάγη
Καθημερινότητα στο Πάρκο και στις Παραλίες του Φλοίσβου Eurokinissi

Μικρή άνοδος θερμοκρασίας και περιορισμένη αστάθεια ως το Σάββατο-Καλές θάλασσες στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με αστάθεια στα βορειοανατολικά έως το Σάββατο. Από την Κυριακή εντείνεται η αστάθεια

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα.

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 και στα νότια τοπικά τα 6 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα νότια βαθμιαία έως 7 μποφόρ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός, όμως από τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά,κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5, στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά πελάγη τοπικά στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-06-2020

Στα κεντρικά και βόρεια, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις

μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-06-2020

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Με σχεδόν αίθριο καιρό το επόμενο τριήμερο η Αθήνα

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα