Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια την Πέμπτη – Σχεδόν αίθριος στην υπόλοιπη χώρα

Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια την Πέμπτη – Σχεδόν αίθριος στην υπόλοιπη χώρα
Ο ουρανός της Αθήνας Eurokinissi

Μέγιστη θερμοκρασία οι 33 βαθμοί και άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αστάθεια στα βόρεια και λίγες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη
  • Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ

Καιρός Πέμπτη

Την Πέμπτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που στα βόρεια θα αυξηθούν και στη Μακεδονία από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις βόρειοι 4 με 5 και τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, αλλά παρόλα αυτά θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 30 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 31 με 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί το πολύ 4 με 5 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αρχικά λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα το βράδυ θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική ωριαία πρόγνωση για το επόμενο 48ωρο – Προσοχή σε πιθανά βραδινά μπουρίνια στους κόλπους της Βόρειας Ελλάδας

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Στις 27/5/1991 είχαμε χιονοπτώσεις στη Πίνδο πάνω από τα 1600μ.

— Το 2009 εκδηλώθηκαν καταιγίδες στη Θεσσαλία και το 2011 στην Αττική. Το 2015 είχαμε χαλαζοπτώσεις σε Μήλο, Βοιωτία και Εύβοια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα