Καιρός: Άστατος με βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες

Καιρός: Άστατος με βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες
Βροχή στην Αργολίδα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ


Την Τετάρτη 27/5/2020 έπεσαν χιόνια στα ορεινά της Κεντρικής και την Βόρεια Ελλάδος. Το φαινόμενο είναι σπάνιο αλλά όχι πρωτοφανές για τέλη Μαϊου.

Δείτε πότε άλλοτε είχε χιονίσει τον Μάιο.

Σήμερα Πέμπτη προβλέπονται τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα παρά την μικρή άνοδο που θα σημειώσει ως προς τις μέγιστες τιμές της. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 23 με 24 και στα νησιά του Αιγαίου τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική άστατος καιρός

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες .Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 28/5/1991 είχαμε 13°C μέγιστη θερμοκρασία στα Ιωάννινα. Το 2015 σημειώθηκαν πλημμύρες σε Αττική, Ηράκλειο και Νάξο, χαλαζόπτωση στη Ναύπακτο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα