Καιρός: Χαλάει από το Σάββατο – Μέχρι 10 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αθήνα

Καιρός: Χαλάει από το Σάββατο – Μέχρι 10 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αθήνα
Κρύο στην Αθήνα eurokinissi

Πρόσκαιρα βελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει το επόμενο διήμερο στη χώρα μας. Από το Σάββατο το βράδυ υπάρχει τάση σημαντικής επιδείνωσης με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και νέα ενίσχυση ανέμων. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχετικά βελτιωμένος καιρός με λίγα φαινόμενα έως την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
  • Οι άνεμοι μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μπ στα πελάγη.
  • Οι θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν σημαντική πτώση από το Σάββατο και μετά.

Σήμερα Χριστούγεννα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανές ασθενείς τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της Κρήτης.

ΠΕΜΠΤΗ 26-12-2019

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο Αιγαίο και την Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, και τα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-12-2019

Στο Αιγαίο και στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-12-2019 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-12-2019

Στην ανατολική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και της βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Στη δυτική χώρα τα φαινόμενα θα είναι ασθενέστερα . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο την Κυριακή τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση κυρίως στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες και βραδινές ώρες.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα – Βροχές από το Σάββατο με πτώση θερμοκρασίας

Τοπικές νεφώσεις και βορειοδυτικοί άνεμοι στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο και με θερμοκρασίες περί τους 11 με 13 βαθμούς Κελσίου έως την Παρασκευή . Από το Σάββατο και μετά δεν θα ξεπεράσουμε τους 9 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές νεφώσεις και βορειοδυτικοί άνεμοι στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και με θερμοκρασίες περί τους 11 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη. Από την Παρασκευή και μετά δεν θα ξεπεράσουμε τους 8 με 9 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα