Καιρός: Χειμώνας 48ωρών – Πτώση θερμοκρασίας 8 βαθμών, βροχές και χιονοπτώσεις

Καιρός: Χειμώνας 48ωρών – Πτώση θερμοκρασίας 8 βαθμών, βροχές και χιονοπτώσεις
ΒΡΟΧΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με μικρή άνοδο από την Κυριακή και μετά - Αναλυτική πρόγνωση από τον Θοδωρή Κολυδά.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη κυρίως στη Δυτική και τη Νότια νησιωτική χώρα σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ , με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα νότια. Παράλληλα θα έχουμε σημαντική πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 8 περίπου βαθμών το επόμενο διήμερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης.

Την Παρασκευή και το Σάββατο στα Δυτικά και Βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα Νότια, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα την Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης και πρόσκαιρα την Παρασκευή ασθενείς στα Ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις, στα Δυτικά 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ και στα Ανατολικά 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με μικρή άνοδο από την Κυριακή και μετά.

Την Κυριακή ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και με βοριάδες 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα