Καιρός: Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Μια πεταλούδα ρουφά νέκταρ από ανθό μαργαρίτας στην πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει τοπικά τους 36 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγα φαινόμενα αστάθειας στα βορειοανατολικά
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει τοπικά τους 36 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα νότια τα 5-6 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 32 με 36 και στα νησιά του Αιγαίου τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα όμβρων . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 20/6/1901 είχαμε ραγδαίες βροχοπτώσεις σε βόρεια και κεντρική χώρα, χιονόπτωση παρατηρήθηκε στον Όλυμπο. Το 2006 Θύελλα στο Βόλο προκάλεσε ζημιές

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα