Καιρός: Έρχονται βοριάδες στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας

Καιρός: Έρχονται βοριάδες στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας
Μια μέλισσα μαζεύει την γύρη από τριαντάφυλλο Eurokinissi

Από τα μέσα της εβδομάδος θα έχουμε ενίσχυση βοριάδων και μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Το Σάββατο προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Στην Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα στα νότια τοπικά ισχυρές.

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος και με ανέμους μέτριους στα πελάγη.Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κατά 4 με 5 περίπου βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές. Κατά διαστήματα θα έχουμε αραιές νεφώσεις. Από τα μέσα της εβδομάδος θα έχουμε ενίσχυση βοριάδων και μικρή πτώση θερμοκρασίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20-10-2019

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Περιορισμένη ορατότητα και κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι, μεταβλητοί 2 με 4 και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21-10-2019

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 22-10-2019, ΤΕΤΑΡΤΗ 23-10-2019 και ΠΕΜΠΤΗ 24-10-2019 Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση την Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα