Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι, ανεβαίνει η θερμοκρασία – Αλλαγή από την Πέμπτη

Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι, ανεβαίνει η θερμοκρασία – Αλλαγή από την Πέμπτη
Ζέστη στην Αθήνα Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Δευτέρα αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Οι πολύ ενισχυμένοι άνεμοι θα είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού την Δευτέρα και νωρίς το πρωί οι άνεμοι θα φτάνουν τα 7-8 8 μπ στα νότια αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Η εξασθένηση των ανέμων και η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για το τριήμερο που θα ακολουθήσει. Πάντως από την Πέμπτη προβλέπεται αλλαγή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές που την Παρασκευή θα είναι τοπικά ισχυρές. Από το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί αλλά θα πέσει αισθητά η θερμοκρασία.

ΤΡΙΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


ΤΕΤΑΡΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Η ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βορειοανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα