Γενικά αίθριος καιρός με βοριάδες- Λίγες βροχές βορειοανατολικά

Γενικά αίθριος καιρός με βοριάδες- Λίγες βροχές βορειοανατολικά

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή , με παγετό το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

  • Οι βοριάδες θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο με ενίσχυση προς το βράδυ

  • Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές και στα βορειοανατολικά θα σημειωθούν λίγες βροχές.

Για την Τετάρτη αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, γρήγορα όμως στα βορειοανατολικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου και στο Αιγαίο τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική αργότερα αύξηση νεφώσεων

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά από το μεσημέρι θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Πιθανόν λίγες βροχές στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός , βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα