Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις
Αίθριος καιρός στην Αθήνα Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα νότια και πιθανότητα λίγων βροχών στη βόρεια Κρήτη
  • Η θερμοκρασία σε τιμές πάνω από τις κανονικές για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τα 8 με 9 με εξασθένηση από το απόγευμα

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια και μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στη βόρεια Κρήτη Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά 8 με 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες, και την Κρήτη τους 17 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Kαιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 25/2/2001 είχαμε ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης, με θερμοκρασίες υψηλότερες των 20°C στη νότια χώρα και την Κρήτη. Το 2002 χιονοθύελλα έπληξε την Αλεξανδρούπολη. Το 2013 είχαμε ισχυρές χαλαζοπτώσεις σε Μαγνησία, Πρέβεζα και Ημαθία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα