Καιρός: Γενικά αίθριος – Περιορισμένη αστάθεια στα δυτικά και τα βόρεια τις απογευματινές ώρες

Καιρός: Γενικά αίθριος – Περιορισμένη αστάθεια στα δυτικά και τα βόρεια τις απογευματινές ώρες

Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με φαινόμενα αστάθειας κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με φαινόμενα αστάθειας κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή φτάνοντας τοπικά και τους 31 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα νότια τοπικά τα 6 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές  όμως ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη , κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 28 με 31 και στα νησιά του Αιγαίου τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες .Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 11/6/2014 είχαμε χαλαζόπτωση στα Ιωάννινα (3εκ) και το 2015 πλημμύρα στην Ορεστιάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα