Καιρός: Aίθριος το Σάββατο και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Aίθριος το Σάββατο και άνοδος της θερμοκρασίας
Αίθριος καιρός Eurokinissi Sports

Προοδευτική άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Προοδευτική άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

  • Οι άνεμοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν και σταδιακά θα αρχίσουν να στρέφονται σε νοτιάδες

  • Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές

Σήμερα Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που προς το βράδυ θα αρχίσουν και εκεί να στρέφονται σε νοτιάδες .Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 26 με 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 27 και τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου στο Αιγαίο.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα