Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας
Δέντρο σε παραλία της Νέας Μάκρης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Βελτιωμένος καιρός με λίγα φαινόμενα μόνο στα Δωδεκάνησα
  • Οι βοριάδες δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη

Το πρωί τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά

Για την Τρίτη α σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο στα νότια θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα .

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 19 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός .Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 18/2/1983 είχαμε χιονοπτώσεις στην ανατολική χώρα, χιόνισε σε όλο το Αιγαίο εκτός Ρόδου και σε όλη την Κρήτη με χιονόστρωση, εκτός Σφακών, Παλαιοχώρας, Τυμπακίου. Μερικές απόλυτα ελάχιστες Θεσ/κη -9, Τρίπολη, Λάρισα -8, Αλεξ/λη -11, Σαντορίνη 2, Ελληνικό -3, Φιλ/φεια -5, Τατόι -8.Δεν Επηρεάστηκε η δυτ. Ελλάδα ενώ έκλεισε το αεροδρόμιο του Ελληνικού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα