Καιρός: Ηλιοφάνεια στη χώρα το επόμενο τριήμερο

Καιρός: Ηλιοφάνεια στη χώρα το επόμενο τριήμερο

Άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο διάστημα με εξασθενημένους ανέμους. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο και επάνοδο σε κανονικές τιμές για την εποχή

• Βελτιωμένος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά

ADVERTISING

• Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά και δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ. Μόνο τοπικά στα νοτιοανατολικά οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-04-2020

Στα κεντρικά και βόρεια γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος καιρός, γρήγορα όμως από τα νοτιοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5, στα νότια πελάγη πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ και μόνο τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καιρός: Ηλιοφάνεια στη χώρα το επόμενο τριήμερο

ΔΕΥΤΕΡΑ 27-04-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νότια.Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα κεντρικά και βόρεια και μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στο Ιόνιο τις απογευματινές ώρες δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Ηλιοφάνεια στη χώρα το επόμενο τριήμερο

ΤΡΙΤΗ 28-04-2020

Στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικών διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Ηλιοφάνεια στη χώρα το επόμενο τριήμερο


ΤΕΤΑΡΤΗ 29-04-2020

Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικών διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Ηλιοφάνεια στη χώρα το επόμενο τριήμερο


Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στην Αθήνα

Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην Αθήνα και η θερμοκρασία θα ανέβει στους 22 με 23 βαθμούς.

Καιρός: Ηλιοφάνεια στη χώρα το επόμενο τριήμερο

Βαθμιαία βελτίωση του καιρού στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα αστάθειας τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 20 με 21 βαθιούς Κελσίου το επόμενο τριήμερο.

Καιρός: Ηλιοφάνεια στη χώρα το επόμενο τριήμερο
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καιρός
SHARE:

24Media Network