Καιρός: Καλοκαιρία τις επόμενες μέρες

Καιρός: Καλοκαιρία τις επόμενες μέρες
Σύννεφα πάνω από την λίμνη Πλαστήρα με φόντο τις κορυφές των Αγράφων Eurokinissi

Καλός, σε γενικές γραμμές, ο καιρός τις επόμενες μέρες. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά επίπεδα σε όλη τη χώρα
  • Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ
  • Τοπικά περιορισμένες ορατότητες στα δυτικά και βόρεια

Σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, όμως παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11-01-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί και στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-01-2020

Παροδικές νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς μεταβλητοί και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13-01-2020

Στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με πρόσκαιρη εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες στην Αττική

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και βόρειους ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους . Ο υδράργυρος θα επανέλθει σε κανονικές τιμές για την εποχή.

Τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο

Τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και με τη θερμοκρασία σε πτώση. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 8 με 9 βαθμούς Κελσίου την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα