Καιρός: Λίγες νεφώσεις και εξασθενημένοι άνεμοι τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Λίγες νεφώσεις και εξασθενημένοι άνεμοι τις επόμενες ημέρες
Ήλιος στον ουρανό της Αθήνας eurokinissi

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν. Η πρόγνωση του καιρού από το διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία το επόμενο διήμερο θα ανέβει, ενώ προς το τέλος της εβδομάδος θα πέσει και πάλι πρόσκαιρα.

  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7-8 μποφόρ την Πέμπτη.

  • Παροδικά φαινόμενα, ασθενή και μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν κατά τόπους

Σήμερα Τρίτη στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά, αλλά και με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22-01-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες. Από το βράδυ στα βόρεια, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 και στα νότια μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, αλλά τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΠΕΜΠΤΗ 23-01-2020

Στα ανατολικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή αλλά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-01-2020

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα δυτικά. Πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός ο οποίος πιθανώς στα κεντρικά και τα βόρεια να είναι κατά τόπους ισχυρός.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25-01-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση, που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, αλλά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Τοπικές νεφώσεις με τη θερμοκρασία σε κανονικές τιμές στην Αττική

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και με ασθενείς μέχρι μέτριους βόρειους ανέμους . Η θερμοκρασία θα ανέβει πρόσκαιρα στους 14 βαθμούς την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πέσει στους 10 βαθμούς.


Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται περί τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα