Καιρός: Λίγες βροχές, νοτιάδες και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Λίγες βροχές, νοτιάδες και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες
Σύννεφο στον ουρανό Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη, αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Με λίγες βροχές στα δυτικά θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες και με ανέμους που δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μπ στα πελάγη. Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά, λόγω της διατήρησης των ανέμων σε νοτιάδες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-11-2019

Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα κεντρικά και βόρεια θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-11-2019

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-11-2019

Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίες από το απόγευμα θα ενταθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά, καθώς και τη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Δείτε σε ένα μονόλεπτο βίντεο την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα