Καιρός: Λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Καιρός: Λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία
Eurokinissi

Με τοπική αστάθεια στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα κυλήσει ο καιρός. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια με παροδικές μπόρες κυρίως στα βόρεια

• Η θερμοκρασία θα αρχίσει να επανέρχεται σε κανονικές τιμές

• Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ

Την Τετάρτη στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα κεντρικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ , στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχουμε μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 25 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 27 με 29 στο Αιγαίο τους 24 με 25 και στη Κρήτη τοπικά 26 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική


Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων μέχρι το απόγευμα και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 5/5/2004 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Πελοπόννησο με πλημμύρες σε Μεσσηνία και Ηλεία. Το 2013 εκδηλώθηκε χαλαζόπτωση στη Βλάστη Κοζάνης που προκάλεσε καταστροφές σε καλλιέργειες μήλων. — Το 2014 είχαμε πλημμύρες στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα