Καιρός: Μικρή κάμψη της θερμοκρασίας, αλλά για λίγο

Καιρός: Μικρή κάμψη της θερμοκρασίας, αλλά για λίγο

Από την Πέμπτη και μετά προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Από την Πέμπτη και μετά θα ξεπεράσουμε τους 35 και θα φτάσουμε περί τους 38 βαθμούς – Η ζέστη θα κρατήσει μέχρι τη Δευτέρα

• Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σε όλα τα πελάγη

• Μεταφορά σκόνης από την Αφρική κατά περιόδους

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 14-05-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα δυτικά,κεντρικά και βόρεια. Ευνοείται εκ νέου η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.Οι άνεμοι στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-05-2020

Αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα κεντρικά και βόρεια μετά το μεσημέρι.Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ, που βαθμιαία από ταδυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 36 και πιθανώς τους 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΣΑΒΒΑΤΟ 16-05-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα κεντρικά και βόρεια. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 και κατά τόπους στα κεντρικά και νότια τους 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια θαείναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΚΥΡΙΑΚΗ 17-05-2020 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 18-05-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ που βαθμιαία την Κυριακή θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.


Με λίγες νεφώσεις κατά περιόδουςκαι ζέστη θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα και με ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 36 βαθμούς Κελσίου το Σάββατο.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 32 με 34βαθμούς Κελσίου.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα