Καιρός: Νέα άνοδος θερμοκρασίας από Δευτέρα με 40- 42 βαθμούς

Καιρός: Νέα άνοδος θερμοκρασίας από Δευτέρα με 40- 42 βαθμούς
Βουτιές στο Ναύπλιο λόγω της ζέστης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI

Νέα άνοδος θερμοκρασίας αλλά όχι με πάρα πολύ υψηλές τιμές από Δευτέρα για ένα διήμερο με τιμές περί τους 40-42 βαθμούς. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Νέα άνοδος θερμοκρασίας αλλά όχι με πάρα πολύ υψηλές τιμές από Δευτέρα για ένα διήμερο με τιμές περί τους 40-42 βαθμούς
  • Σχεδόν αίθριος καιρός στα κεντρικά και νότια και τοπικες νεφώσεις
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-6 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ

Για σήμερα Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στα δυτικά , στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά τμήματά του έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στις ηπειρωτικές περιοχές και το Ιόνιο στους 37 με 38 βαθμούς και στα νησιά τους 31 με 35 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός τη Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα βόρεια, κυρίως στα ορεινά, θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός την Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και τοπικά στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός την Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός την Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες .Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει στις περισσότερες περιοχές τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές βροχές την Τετάρτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα