Καιρός: Νέα επιδείνωση από το μεσημέρι – Θα επηρεαστεί σχεδόν όλη η χώρα

Καιρός: Νέα επιδείνωση από το μεσημέρι – Θα επηρεαστεί σχεδόν όλη η χώρα
Βροχές INTIME NEWS

Νέα επιδείνωση του καιρού την Κυριακή, κυρίως από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Μέχρι το βράδυ θα επηρεαστεί και πάλι σχεδόν όλη η χώρα. Η πρόγνωση του καιρού οπό τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές από τα δυτικά

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες σε Ελλάδα και Κύπρο

Σήμερα Κυριακή από το μεσημέρι στα δυτικά και από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια και θα φτάσει στα βόρεια έως τους 18 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 21 και στην υπόλοιπη χώρα τους 21 με 23 και τοπικά στην Κρήτη τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αρχικά ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις. Βαθμιαία όμως οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Από το απόγευμα προβλέπονται εκ νέου βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ στις 28/11/1951 είχαμε πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Αττικής — Το 2010 συνεχίστηκαν οι ισχυρές βροχές στη Κεντρική Πίνδο για 3η μέρα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα