Καιρός: Πάνω από 30 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο

Καιρός: Πάνω από 30 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο
Παραλία στην Αττική Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή και κατά τόπους θα φτάσει τους 32 βαθμούς. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια και μεταφορά σκόνης από την Αφρική
  • Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή και κατά τόπους θα φτάσει τους 32 βαθμούς
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 6 και τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ

Το Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια με τοπικές μπόρες το απόγευμα στα βορειοανατολικά. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες στα ανατολικά και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Βαθμιαία από τα δυτικά θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι που από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο, θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 με 7 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα έχουμε μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 30 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 30 με 32 στο Αιγαίο και την Κρήτη τους 28 βαθμούς Κελσίου


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 8/5/2013 εκδηλώθηκε αστάθεια κυρίως στα δυτικά και δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στην Κεφαλονιά.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα