Καιρός: Παροδικές βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Καιρός: Παροδικές βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Ήλιος στον ουρανό της Αθήνας eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία μεσοβδόμαδα θα ανέβει ενώ προς το τέλος της εβδομάδος θα πέσει και θα γυρίσει στα σημερινά επίπεδα
  • Οι βοριάδες θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μπ στο Αιγαίο, ενώ πρόσκαιρα την Τρίτη και τα 8
  • Τοπικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν στα ανατολικά και νότια το επόμενο διήμερο

Παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν το επόμενο διήμερο στα ανατολικά και τα νότια και λίγα χιόνια στα κεντρικά ορεινά ενώ από την Τετάρτη ο καιρός θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα ανέβει.

Σήμερα Δευτέρα στα ανατολικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά ορεινά. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 6 με 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 21-01-2020

 

Στο βόρειο Αιγαίο, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5
μποφόρ, που σταδιακά από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22-01-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, αλλά παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΠΕΜΠΤΗ 23-01-2020

 

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ανατολικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ, που θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-01-2020

 

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και τα βόρεια.

Σχεδόν αίθριος καιρός με πρόσκαιρη άνοδο θερμοκρασίας στην Αττική

 

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος και με ασθενείς μέχρι μέτριους βόρειους ανέμους. Η θερμοκρασία από τους 10 βαθμούς την Τρίτη θα ανέβει στους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

 

Σχεδόν αίθριος καιρός θα επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να φτάνει ακόμη και τους 13 βαθμούς την Πέμπτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα