Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση έως την Τετάρτη

Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση έως την Τετάρτη

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές από το βράδυ της Τετάρτης που θα κρατήσουν Πέμπτη και Παρασκευή

• Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι την Τετάρτη και Πέμπτη τοπικά θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ κυρίως στο Βόρειο Αιγαίο.

Σήμερα Τρίτη αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και νότια, και θα υπάρξουν διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ, στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-03-2020 (25Η ΜΑΡΤΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

Στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίωςστην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την κεντρική και ανατολικήΜακεδονία, οπού πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις που από τα δυτικά θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα απότις βραδινές ώρες θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη και πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6, βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 και στο βόρειο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια.


ΠΕΜΠΤΗ 26-03-2020
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και στα κεντρικά και βόρεια και ημιορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Από το βράδυ στα νοτιοδυτικά θα στραφούν σενοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-03-2020
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα στα δυτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως κεντρικά και βόρεια.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από ανατολικές με την ίδια ένταση. Βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων στα δυτικά από το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΣΑΒΒΑΤΟ 28-03-2020

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και σποραδικέςκαταιγίδες. Από το απόγευμα και από τα δυτικάτα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές και στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάσουν τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούςβορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τοπικές βροχές στην Αθήνα Πέμπτη και Παρασκευή

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με παροδική συννεφιά και βροχές την Πέμπτη και Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 13 με 14βαθμούς Κελσίου.


Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχές

Νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη και βροχές το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα