Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας κατά 8 με 10 βαθμούς – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας κατά 8 με 10 βαθμούς – Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Βροχή στην Αθήνα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγα φαινόμενα αστάθειας , αλλά περισσότερες βροχές στα νότια
  • Η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ

Για την Τρίτη στη νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές στην Κρήτη με βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά, οι οποίες το βράδυ θα περιοριστούν στα βόρεια και θα ενταθούν. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά μέχρι το απόγευμα από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση αι στα βόρεια θα φτάσει τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 18 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Αραιή συννεφιά στην Αττική –Πιθανότητα βροχής το μεσημέρι

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα βροχής μικρής διάρκειας το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα γύρω ορεινά από το βράδυ παροδικές χιονοπτώσεις. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Θερμαικό το πρωί έως 6 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε ανατολικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου με περαιτέρω πτώση τη νύχτα.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 31/3/2002 είχαμε ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα