Καιρός: Σχεδόν αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας στους 32 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας στους 32 βαθμούς Κελσίου
Καλός καιρός στην Αργολίδα Eurokinissi

Πάνω από τα κανονικά για την εποχή, επίπεδα η θερμοκρσία με τάση περαιτέρω ανόδου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα

  • Η θερμοκρασία θα ανέβει τοπικά στους 32 βαθμούς και θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή , με τάση περαιτέρω ανόδου

  • Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ 4 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 5 με 6 μποφόρ

 

Την Κυριακή προβλέπεται σχεδόν αίθριος Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4, στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει κατά  τόπους στα ηπειρωτικά τους 32 βαθμούς Κελσίου. Συγκεκριμένα προβλέπονται μέγιστες τιμές στα βόρεια περί τους 29 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά 32 βαθμοί , στις Κυκλάδες και την Κρήτη οι 30 βαθμοί και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα οι 29 βαθμοί Κελσίου

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Η πορεία της θερμοκρασίας ανοδική μέχρι τα μέσα της εβδομάδος φτάνοντας τοπικά τους 34 με 35 βαθμούς και πτώση το Σαββατοκύριακο .

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 23/5/2007 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στον Σαρωνικό, Αίγινα. Το 2010 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη λίμνη Παμβώτιδα και είχαμε επίσης 6 υδροσίφωνες ΝΔ της Λέσβου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα