Καιρός: Σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές – Κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές – Κανονικές θερμοκρασίες
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με θερμοκρασίες στα κανονικά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα για την εποχή με ψύχρα στα βόρεια τη νύχτα και νωρίς το πρωί
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5-6 μποφόρ και τοπικά στα νότια 6-7 μποφόρ

Την Παρασκευή στα βορειοανατολικά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις . Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πελάγη 5-6 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6-7 . Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα φτάσει στα βόρεια τους 28 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 29 με 30 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στο Κάβο Ντόρο τοπικά 5 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Η εβδομαδιαία πρόγνωση

Άστατος καιρός από την Κυριακή μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά . Μια γρήγορη ματιά σε ένα μονόλεπτο βίντεο

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 4/6/1907 είχαμε ισχυρότατη καταιγίδα στη κεντρική Ελλάδα που προκάλεσε την υπερχείλιση του ποταμού Ληθαίου στα Τρίκαλα, σκοτώνοντας 400 άτομα. — Το 1963 εκδηλώθηκε χαλαζόπτωση στη Λάρισα που προκάλεσε καταστροφές σε καλλιέργειες. –Το 1993 είχαμε ισχυρές χαλαζοπτώσεις με πλημμύρες στη Θεσσαλία. Το 2009 ισχυρές καταιγίδες εκδηλώθηκαν στα νησιά του Αν. Αιγαίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα