Καιρός: Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή – Λίγες τοπικές βροχές

Καιρός: Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή – Λίγες τοπικές βροχές
Καλοκαιρία στην ορεινή Αρκαδία eurokinissi

Ήπιος θερμοκρασιακά καιρός την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τη νύχτα και νωρίς προσοχή στην οδήγηση γιατί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη
  • Οι βροχές που θα εκδηλωθούν θα είναι ασθενείς και γενικά μικρής διάρκειας κυρίως στα ανατολικά και νότια
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ

 

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα στα δυτικά, τη νότια και ανατολική νησιωτική χώρα και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση στα δυτικά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα και το μεσημέρι στα βόρεια θα φτάσει τους 13 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 19 και στο Αιγαίο τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και γρήγορα θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι, τοπικά έως το μεσημέρι 4 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου ,ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη-Περιορισμένη ορατότητα

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα