Καιρός: Σταδιακή βελτίωση σε όλη τη χώρα

Καιρός: Σταδιακή βελτίωση σε όλη τη χώρα

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από βδομάδα που θα φτάσουμε και τους 30 βαθμούς. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία μέχρι το τέλος της εβδομάδος- Τοπικά θα φτάσουμε και τους 30 βαθμούς Κελσίου από βδομάδα

• Οι βόρειοι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 μπ και από βδομάδα θα στραφούν σε νοτιάδες

• Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους

Σήμερα Πέμπτη στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα και τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα και γρήγορα γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός και μόνο στα βορειοανατολικά τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

Αργά το βράδυ τοπικές βροχές στα βόρεια της Αττικής

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη , βελτιούμενος γρήγορα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές και απογευματινές ώρες και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα ασθενείς και τοπικά νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 και στα μόνο στα νοτιοανατολικά θα είναι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Γενικά αίθριος καιρός. Από το απόγευμα στα δυτικά και νότια αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα ενισχυθούν στα 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο σε όλη τη χώρα.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο και με ασθενείς γενικά ανέμους. Η θερμοκρασία την Κυριακή θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα