Καιρός: Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και πτώση θερμοκρασίας
Eurokinissi

Νεφώσεις και λίγες βροχές την Τρίτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά νότια . Τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές

  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο στα 6 με 7 και τοπικά στα 8-9 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά

  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου

 

Σήμερα Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές γενικά ασθενείς, στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 8 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στα δυτικά, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη θα φτάσει μέχρι 29 βαθμούς και στα υπόλοιπα 26 με 27 βαθμούς Κελσίου .

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού όπου ενδέχεται να βρέξει για λίγο Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ και το πρωί στο Κάβο Ντόρο 8 με 9 με εξασθένηση από το μεσημέρι . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 5 και το πρωί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 7/9/2006 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στην Ηγουμενίτσα. — Το 2007 είχαμε χιονοπτώσεις στη Πίνδο άνω των 1900μέτρων και δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στην Ηγουμενίτσα. —Το 2014 είχαμε πλημμύρες σε Κοζάνη και Χαλκιδική, με δύο υδροσίφωνες στο Λαύριο, και άλλον ένα στην Άνδρο.

 

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα