Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και βοριάδες στο Αιγαίο το Σάββατο

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και βοριάδες στο Αιγαίο το Σάββατο
Συννεφιά intime

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με φαινόμενα αστάθειας στα κεντρικά και τα βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με φαινόμενα αστάθειας το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Τις επόμενες ημέρες θα διατηρηθεί η αστάθεια κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ενώ οι βοριάδες στο Αιγαίο δεν προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ.

ΝΕΦΩΣΕΙΣ -ΑΝΕΜΟΙ – ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

ΥΕΤΟΣ -ΑΝΕΜΟΙ -ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Σήμερα Σάββατο στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και τις πρωινές ώρες ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και δεν θα ξεπεράσει στα βορειοδυτικά τους 18 με 20 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα γύρω ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από το μεσημέρι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 30/4/1958 είχαμε βροχές και καταιγίδες με χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή σε όλη τη χώρα. Το 2014 υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός έπειτα από ισχυρές βροχοπτώσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα