Καιρός: Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες την Τρίτη

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες την Τρίτη
ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΚΑΙΡΟΣ Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Στα ανατολικά και τα νότια τοπικές βροχές και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα δυτικά τα 4 με 5 μποφόρ στα ανατολικά τα τα 6 με 7 και από το απόγευμα μτοπικά στο Αιγαίο τα 7 με 8 μποφόρ


Την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, τη δυτική Πελοπόννησο και από το βράδυ στη νότια νησιωτική χώρα , Κυκλάδες και βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά. και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 17 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 19 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 17 και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νενεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποπφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 30 Μαρτίου του 1976 είχαμε πολύ θυελλώδεις ανέμους σε όλη τη χώρα με γενικό απαγορευτικό πλοίων αλλά και πτήσης αεροσκαφών . Το 1990 σημειώθηκαν πυκνές χιονοπτώσεις στην Ηπειρο , ενω το 2005 είχαμε έντονη χαλαζόπτωση στρα Γιάννενα .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα