Καιρός: Τοπικές βροχές και μεταφορά σκόνης

Καιρός: Τοπικές βροχές και μεταφορά σκόνης
Συννεφιά στην Αθήνα Eurokinissi

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Άνεμοι έως 6 με 7 μποφόρ και μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές , κατά κανόνα λασποβροχές – Μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή στα κεντρικά και νότια
  • Οι άνεμοι φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 και τοπικά στα νότια τα 7 μποφόρ

Το Σάββατο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6, στα νότια 7 και στα νοτιοανατολικά από το μεσημέρι πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Στα δυτικά σταδιακά από το απόγευμα θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα κεντρικά και νότια. και θα έχουμε μέγιστη τιμή θερμοκρασία στα βόρεια τους 17 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 23 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από νωρίς το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version