Καιρός: Τοπικές βροχές στα δυτικά, τα νότια και το Ανατολικό Αιγαίο

Καιρός: Τοπικές βροχές στα δυτικά, τα νότια και το Ανατολικό Αιγαίο
Βροχόπτωση στην Αθήνα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Λίγες τοπικές βροχές τις επόμενες στα δυτικά και τα βόρεια.

• Η θερμοκρασία προς το τέλος της εβδομάδας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή

•Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ.

Σήμερα, Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θράκη. Από το βράδυ στην ανατολική χώρα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 30-01-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα δυτικά, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που γρήγορα στα δυτικά και από το απόγευμα σταδιακά και στα υπόλοιπα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31-01-2020

Λίγες νεφώσεις που κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο αλλά νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01-02-2020 και ΚΥΡΙΑΚΗ 02-02-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά, στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα, αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Λίγες νεφώσεις στην Αττική και καλές για την εποχή θερμοκρασίες

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με λίγες τοπικές νεφώσεις και ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο που τοπικά θα φτάσει και τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα