Καιρός: Τοπική συννεφιά με παροδικές μπόρες την Τρίτη

Καιρός: Τοπική συννεφιά με παροδικές μπόρες την Τρίτη
eurokinissi

Άστατος καιρός στα ανατολικά και νότια από το πρωί και στη συνέχεια στα ηπειρωτικά με βροχές ή καταιγίδες. Άνεμοι έως 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος καιρός με βροχές ή καταιγίδες το πρωί στα νότια και το μεσημέρι στα ηπειρωτικά.
  • Η θερμοκρασία  θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά .
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο.  

 

Την Τρίτη στις Κυκλάδες, την Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο από τη Σάμο και νοτιότερα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 24 με 26 και τοπικά στη Θεσσαλία έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από νωρίς το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται  λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες,. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 23/6/1916 επικράτησαν υψηλές θερμοκρασίες στην Αττική στα όρια του καύσωνα. — Το 2009 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στο Πόρτο Κατσίκι Λευκάδος και ένας στον Πατραϊκό κόλπο. — Το 2013 σημειώθηκε χαλαζόπτωση στον Προυσό Καρπενησίου

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα