Καιρός: Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές

Καιρός: Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές
Βελτιωμένος ο καιρός Eurokinissi

Τοπική συννεφιά και λίγα φαινόμενα κυρίως στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 5 με 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά.
  • Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά επίπεδα κυρίως στα βόρεια
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Μια γρήγορη ματιά στον καιρό για το επόμενο 10ημερο

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές μέχρι και την Παρασκευή ενώ από το Σάββατο και μετά θα έχουμε άστατο καιρό με βροχές. Η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα θα ανέβει και θα επανέλθει σε κανονικές τιμές για την εποχή.

Σήμερα Τρίτη στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 19 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική


Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Από το μεσημέρι θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 19/10/1895 είχαμε υπερχείλιση του Πηνειού που έπνιξε χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών και πολλά ζώα. Το 2010 είχαμε ζημιές από τη καταρρακτώδη βροχή στη Κύμη. Ισχυρές βροχές σε Χίο και Ικαρία με αποτέλεσμα τον πνιγμό δύο ανθρώπων και σημαντικές καταστροφές. — Το 2013 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Σητεία και τον Αγ. Νικόλαο..

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα