Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο πενθήμερο στις περισσότερες περιοχές

Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο πενθήμερο στις περισσότερες περιοχές
Βελτιωμένος καιρός Eurokinissi

Η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα -To Σαββατοκύριακο βροχές σε δυτικά κεντρικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Λίγα και ασθενή φαινόμενα βορείου ρεύματος στα ανατολικά και τα νότια μέχρι την Παρασκευή . Το Σαββατοκύριακο θα έχει πολλές βροχές
  • Η θερμοκρασία θα επανέλθει βαθμιαία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές μέχρι και την Παρασκευή ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο θα έχουμε βροχές κυρίως στα δυτικά τα Κεντρικά και τα Βόρεια. Στα βορειοδυτικά το Σάββατο τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά.

Σήμερα Δευτέρα προβλέπονται τοπικές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη μέχρι το απόγευμα και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Κρήτη τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο το απόγευμα πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 19 με 20 και στα υπόλοιπα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 19-10-2021

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές που το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια μέχρι 20, στα υπόλοιπα 22 με 24 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-10-2021


Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 21-10-2021


Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-10-2021


Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά θα είναι αυξημένες και εκεί θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ:

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version