Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές – Περιορισμένη αστάθεια προς το τέλος της εβδομάδας

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές – Περιορισμένη αστάθεια προς το τέλος της εβδομάδας
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Οι άνεμοι προοδυτικά θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ μέχρι την Τετάρτη, ενώ από την Πέμπτη τοπικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές

  • Η θερμοκρασία τοπικά θα φτάσει τους 24 με 28 βαθμούς Κελσίου

  • Οι άνεμοι προοδυτικά θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ μέχρι την Τετάρτη , ενω από την Πέμπτη τοπικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ

 

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τις θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Ο καιρός δεν θα αλλάξει σημαντικά με παροδική αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά προς το τέλος της εβδομάδος.

 

Σήμερα Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει κατά τόπους 24 με 26 και στα ανατολικά ηπειρωτικά κατά τόπους τους 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 26-4-2022

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κυρίως στα νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 23 με 25 βαθμούς και στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-4-2022

 

Γενικά αίθριος καιρός. Στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανώς να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 28-4-2022

 

Γενικά αίθριος καιρός. Στα βόρεια ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-02-2022

 

Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Καιρός Αττική

 

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανή αστάθεια τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα