Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο τριήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας

Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο τριήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας
Ηλιοφάνεια στο Δέλτα του Πηνειού ποταμού στα παράλια του νομού Λάρισας Eurokinissi

Προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος η θερμοκρασία θα πέσει και θα έχουμε τοπικές βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το επόμενο τριήμερο
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα έχουμε μέγιστες τιμές περί τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου

  • Οι άνεμοι στα πελάγη τις επόμενες ημέρες στα 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπεται βελτιωμένος και σχεδόν αίθριος καιρός Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 29 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 27 με 30 βαθμούς Κελσίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-09-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο την ημέρα βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες
διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ηπειρωτικά η μέγιστη θα φτάσει τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά τους 26 με 29 βαθμούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27-09-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές τοπικές νεφώσεις στα βόρεια από το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΤΡΙΤΗ 28-09-2021

 

Στα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στο Αιγαίο 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29-09-2021

 

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά..

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ VIDEO

Βελτιωμένος καιρός το επόμενο τριήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας . Προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος η θερμοκρασία πέσει και θα έχουμε τοπικές βροχές.

Καιρός Αττική

 

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου .

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός ως τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη θα βρέξει Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα