Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο τριήμερο

Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο τριήμερο
Ηλιοφάνεια στην ορεινή Αρκαδία eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σύμμαχος ο καιρός σε στεριά και θάλασσα για το εορταστικό τριήμερο
  • Το επόμενο τριήμερο θα έχουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Τοπικές βροχές τη Καθαρά Δευτέρα στα ΒΔ
  • Οι άνεμοι θα πνέουν με μέγιστη ένταση τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και μετά το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βόρεια και το βράδυ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας, αλλά τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 που από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29-02-2020

 

Στην ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, βελτίωση από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση, στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια και από το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-03-2020

 

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια, οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα σημειωθούν βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 02-03-2020

 

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα δυτικά και τα βόρεια, με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, οι οποίες από το απόγευμα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΤΡΙΤΗ 03-03-2020

 

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν βροχές και στα Βορειοδυτικά καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

 

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

 

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη με θερμοκρασίες περί τους 11 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα