Καιρός: Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας την Μεγάλη Πέμπτη

Καιρός: Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας την Μεγάλη Πέμπτη
Καιρός Eurokinissi

Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η έξοδος με βελτιωμένο καιρό σε στεριά και θάλασσα στις περισσότερες περιοχές- Λίγα τοπικά φαινόμενα στα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα αρχίσει κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές και το Πάσχα θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος και τη νέα εβδομάδα, με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια.

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα προβλέπονατι παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι, στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ, ενώ στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 19 και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από τις προμεσημβρινές ώρες από νότιες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 21/4/2006 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στη Καλαμπάκα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα