Καιρός: Βοριάδες έως 8 Μποφόρ στο Αιγαίο – Εξασθένηση από Τρίτη

Καιρός: Βοριάδες έως 8 Μποφόρ στο Αιγαίο – Εξασθένηση από Τρίτη
Κανονικές θερμοκρασίες Eurokinissi

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή, αλλά και για τις επόμενες μέρες, από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά.

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και τα βόρεια 3 με 4, στις υπόλοιπες περιοχές 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά στα νοτιοανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και δεν θα ξεπεράσει τους 33 με 34 βαθμούς

Στην Αττική προβλέπεται καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μπ και θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη.

Η τάση της θερμοκρασίας είναι ανοδική από 23 έως και 25 Αυγούστου με τιμές, όμως, που δεν προβλέπεται να ξεπεράσουν τους 36 με 38 βαθμούς.

Η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στη χώρα μας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος αποτυπώνεται και στην εβδομαδιαία τάση της θερμοκρασίας από 19 έως και 25 Αυγούστου κυρίως για τα ηπειρωτικά τμήματα . Στην ανατολική νησιωτική χώρα θα επικρατήσουν λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες από τα κανονικά επίπεδα. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα έχει η Δυτική και κεντρική Ευρώπη

ΔΕΥΤΕΡΑ 19-08-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πιθανώς κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΤΡΙΤΗ 20-08-2019 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-08-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και την Τρίτη στη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο την Τρίτη κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα