Καιρός: Βροχές το επόμενο διήμερο – Μικρή βελτίωση το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Βροχές το επόμενο διήμερο – Μικρή βελτίωση το Σαββατοκύριακο

Βροχερός ο καιρός το επόμενο διήμερο. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σε ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με περισσότερα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά που θα αρχίσουν να εξασθενούν από το μεσημέρι της Παρασκευής

• Η θερμοκρασίαθα κυμανθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι μόνο την Παρασκευή τοπικά θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ αλλά βαθμιαία το Σαββατοκύριακο θα εξασθενήσουν .

Σήμερα Πέμπτη βροχές θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Καταιγίδες προβλέπονται κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, που πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες θα είναι πιο πυκνές στην Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στα νότια τοπικά 8 με 9 και στα υπόλοιπα βορειοανατολικοί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-03-2020

Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότιακαταιγίδες, που θα είναι κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στηδυτική Ελλάδα, βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και κατά διαστήματα στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια τις Σποράδες και πιθανώς στις νοτιότερες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 900 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε δυτικών διευθύνσεων, πρόσκαιρα στα νότια έως 8 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΣΑΒΒΑΤΟ 28-03-2020

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα, κυρίως στην ανατολική και τη νότια χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Σταδιακά ο καιρός στα δυτικά θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές 4 με6 και τοπικά στο Αιγαίο το πρωί 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-03-2020

Στα δυτικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ στα νοτιοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.


ΔΕΥΤΕΡΑ 30-03-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός από τα δυτικά θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Βροχές στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι άστατος και θα κυλήσει με παροδική συννεφιά και βροχές, όχι όμως έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι μέτριοι και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 12 με 15βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχές

Νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη και βροχές το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version