Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Βροχή στην Αττική
Βροχή στην Αττική ΕUROKINISSI

Διαδοχικά συστήματα τα οποία κατά περιόδους θα έρχονται από την κεντρική Μεσόγειο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες κατά περιόδους ισχυρές , ενώ παράλληλα θα υπάρχουν διαστήματα σχετικής βελτίωσης
  • Η θερμοκρασία σε τιμές κοντά στα κανονικά επίπεδα
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 7 και πρόσκαιρα τα 7 με 8 μποφόρ

Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Διαδοχικά βαρομετρικά συστήματα από την κεντρική Μεσόγειο κινούμενα ανατολικότερα θα προκαλούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα

Σήμερα Πέμπτη ασθενείς βροχές προβλέπονται τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ιονίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις, αλλά τις βραδινές ώρες στα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν εκ νέου τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του Ιονίου σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέσα στη νύχτα θα ενταθούν. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο βαθμιαία 7 και από τις βραδινές ώρες στα ανοιχτά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει στα βόρεια τους 13 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ADVERTISING
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-11-2021

Στη δυτική χώρα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην ανατολική Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, το κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο μεμονωμένες καταιγίδες που βαθμιαία θα ενταθούν. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 και πιθανώς στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5, που γρήγορα θα στραφούν σε νότιους 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στα νησιά του Ιονίου τους 18 με 20 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 27-11-2021

Στη δυτική χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες, που από το μεσημέρι θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα δυτικά και βαθμιαία θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα στην ανατολική Πελοπόννησο, τη Στερεά και βαθμιαία στη Θεσσαλία και την Εύβοια τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά, και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, ενώ τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα έως 7 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-11-2021

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ από το απόγευμα στα δυτικά προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-11-2021

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση από τα βόρεια.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με βροχές Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΉ – ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καιρός, Καιρός Σήμερα, Καιρός Αύριο, Καιρός Θεσσαλονίκη, Καιρός Αθήνα, Θοδωρής Κολυδάς
SHARE:

24Media Network